Fittari kuntosali koko päivä, toistaiseksi voimassa

Toistaiseksi voimassa oleva kuntosalijäsenyys, koko päivä (klo 4.30-23.00)

Ensimmäinen kuukausi 15€. Asiakkuus jatkuu tarjouksen jälkeen toistaiseksi voimassa olevana ja normaalihintaisena vähintään kuukauden ajan. Asiakkuus on voimassa siis minimissään kaksi kuukautta, mutta ei pääty ilman irtisanoutumista automaattisesti missään vaiheessa. Tarjous voimassa 15.4.2024 saakka.

15,00 € / Valitse sis. alv 10,00 %
Alin hinta viim. 30pv aikana 15,00 €

Toistaiseksi voimassa oleva kuntosalijäsenyys 39€

  • Voimassa toistaiseksi 1kk irtisanoutumisajalla. Asiakkuus loppuu irtisanomispäivästä seuraavan täyden salikuukauden lopussa. Eli asiakkuus on minimissään 2kk.
  • Asiakkuuden ostettuasi pääset Fittari Joensuun kuntosalille joka päivä klo 4.30-23.00. Kuntosalilta tulee poistua ennen klo 23.00. Mikäli kuntosalilta ei ole poistunut ajoissa, tulee vartiointiliikkeen hälytysmaksu 45€ maksettavaksi.
  • Kulkulätkä maksaa 5e, kuntosalille pääsee myös puhelinsovelluksella. Sovellus on ilmainen. Hae sovellus GooglePlay kaupasta tai Appstoresta nimellä Fittari. Kulkulätkä pitää tulla hakemaan vastaanotosta aukioloaikoina. 
  • Opiskelijat -10% alennus. Ilmoitettava fittari@fittari.fi
  • Kortittoman henkilön päästämisestä salille ilman lupaa veloitamme 100e maksun. Toistuvasta väärinkäytöksestä suljemme kortin.